Klimaatplein zoekt duurzame succesverhalen

Voor het boek 'In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen' dat in april 2013 wordt gepubliceerd, is het Klimaatplein op zoek naar succesverhalen. Succesverhalen van duurzame organisaties die winstgevend voor onze aarde zijn, besparen op energie en/of duurzame energie opwekken. Alle succesverhalen worden verzameld en ter inspiratie online gedeeld.

Heeft uw organisatie een eigen succesverhaal dat kans maakt opgenomen te worden in het boek "In 5 stappen CO2-neutraal ondernemen"? Deel het! Kijk op de speciale actiepagina op het Klimaatplein waaraan uw succesverhaal moet voldoen.

Uw succesverhaal wordt, indien van toepassing, geplaatst op de actiepagina en u wordt bovendien uitgenodigd om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Per stap van het 5-stappenplan naar CO2-neutraal ondernemen maken twee aangedragen voorbeelden kans opgenomen te worden in het boek. De organisaties van de winnende succesverhalen ontvangen een gratis exemplaar van het boek. Ook worden zij uitgenodigd om tijdens de boekpresentatie op 12 april op het hoofdkantoor van de NS te Utrecht in 5 minuten tijd hun succesverhaal mondeling toe te lichten. Lever uw succesverhaal aan vóór 10 februari 2013.

11 december 2012