In de Twizy blijf je verre van ongezien

De redactie van Change Magazine kreeg voor een aantal dagen een elektrische Renault Twizy en een Opel Ampera, om het elektrisch rijden op de proef te stellen. De komende dagen schrijven we over onze ervaringen, onze ongezouten mening. We krijgen niet betaald om onze mening te geven en hebben de vrijheid om er alles over te schrijven.

Redacteur Thijs Wentink over de Renault Twizy

   

  
Een bezienswaardigheid. Dat is de Twizy en dat ben jij als je achter het stuur kruipt. Rijdend door het rustige Garenkokerskwartier in Haarlem blijf je verre van ongezien. De Twizy trekt ieders aandacht. Zeker als je bij het uitstappen de 'vliegdeuren' open laat klappen. Met zijn uitstraling en geruisloze maar vlotte stijl een perfecte auto voor een lokale ondernemer die duurzaam gezien wil worden. Wel eerst even thuis overleggen, want de wekelijkse boodschappen en de kinderen moeten dan maar op de fiets.

Tijdens de Europese week van de mobiliteit, midden september, verschijnt de eerste Change Magazine e-magazine, over elektrisch rijden. Niet missen wanneer deze uitkomt? Schrijf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

09 augustus 2012