Een fietsvriendelijke claxon

De redactie van Change Magazine kreeg voor een aantal dagen een elektrische Renault Twizy en een Opel Ampera, om het elektrisch rijden op de proef te stellen. De komende dagen schrijven we over onze ervaringen, onze ongezouten mening. We krijgen niet betaald om onze mening te geven en hebben de vrijheid om er alles over te schrijven.

Redacteur Daniëlle van Gils over de Opel Ampera

Een bijzondere auto, met nog het geluidloze bestaan als meest bijzondere. Dat heeft zo voor- en nadelen. In de auto is het heerlijk rustig. Het nadeel is wel dat fietsers en voetgangers je niet horen aankomen - een probleem van elke elektrische auto. De Ampera heeft daar een bijzondere claxon voor: deze geef geen vervelende toeter, maar een heel prettig, minder schel waarschuwingsgeluid. Het interieur van de auto is modern en van de buitenkant is het een zeer mooie auto. Een auto om in gezien te worden - zowel om de prestaties als om de duurzaamheid!

Tijdens de Europese week van de mobiliteit, midden september, verschijnt de eerste Change Magazine e-magazine, over elektrisch rijden. Niet missen wanneer deze uitkomt? Schrijf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

10 augustus 2012