Bouwen aan het Duurzame-Mobiliteit-netwerk

Duurzame mobiliteit komt tot stand door de combinatie van vele initiatieven die inzetten op vermindering van CO2-uitstoot, vervoer op alternatieve brandstoffen en verandering van mobiliteitsgedrag. Change Magazine houdt de vinger aan de pols wat betreft nieuwe ontwikkelingen op gebied van beleid, techniek en onderzoek.

We werken daarvoor graag samen met kenners uit het veld. Onze redactie gaat op pad voor interviews en reportages. Maar liever nog laten we de professionals zelf aan het woord. Zo draagt Change Magazine bij aan de kennisdeling over duurzame mobiliteit en bieden we een podium voor nieuwe initiatieven.
 

Heeft u vanuit uw organisatie of bedrijf innovaties, meningen of onderzoeken die u wilt communiceren naar het duurzame mobiliteitsnetwerk van Change Magazine? Neem dan contact op met onze redactie via info{at}changemagazine.nl. Via onze digitale dossiers, nieuwsbrieven en website brengen we uw boodschap onder de aandacht van ons brede 'duurzame mobiliteit'-publiek van professionals uit de wereld van beleid, wetenschap en bedrijfsleven.

Change Magazine wil zo bouwen aan een duurzame-mobiliteitnetwerk waarin initiatieven elkaar kunnen versterken en professionals uit de branche elkaar makkelijk kunnen vinden.